Friend

bomuldgarn

Vil du lave julegaverne i hånden, så er Bomuldsgarn vejen frem

Det er snart jul, og derfor skal gaverne til at findes. Men i stedet for at styrte igennem de forskellige julebutikker, kan du i stedet overraske familien med hjemmelavede gaver. Så undgår du stress og lange køer, da du i stedet blot behøver at sidder derhjemme og fifle med de hjemmelavede julegaver. Ved at lave julegaverne selv, får du altså en langt hyggeligere jul.

Men er det længe siden, at du har klippet og klistrer eller strikket? Så skal du måske undgå de svære projekter og i stedet vælge et, der er nemt og sjovt. Her kan det være en fordel at bruge bomuldsgarn som materiale. Bomuldsgarn er nemlig utrolig nemt at arbejde i, da det er et fleksibelt produkt. Med bomuldsgarn er det kun fantasien, der sætter grænser. Det skyldes, at produktet ud over at være fleksibelt også kan fås i mange forskellige typer og farver. Så du kan blande dit bomuldsgarn som du selv ønsker. Dermed kan du lave mange sjove motiver og genstande.

Men hjemmelavede gaver af bomuldsgarn giver du din familie en overraskelse, der er helt udover det sædvanlige. For hvor ofte kan man glædes over at få et par hjemmestrikkede vanter eller en hjemmestrikket bamse i julegave? Vi hjælper nemlig også gerne med at finde opskrifter, som passer til dig, sådan at du får et projekt, der passer præcis til dine evner. Med bomuldsgarn kan du lave mange forskellige ting, da det er utrolig nemt at arbejde i. Blandt andet kan du lave vanter, tørklæder, pandebånd og dukker, nisser og bamser. Mulighederne er utallige. Og da bomuldsgarnet er så nemt at arbejde i, kan det også bruges af børnene. Sådan kan man dele oplevelsen med at lave gaver til hinanden og sidde sammen og have et fælles projekt. Børnene vil også finde det sjovt at skulle vælge mønster og farve på bomuldsgarnet og derefter vælge hvad I sammen skal lave. De kan kigge flere opskrifter igennem og vælge lige præcis den, som de synes er sjov. Det er altså ikke blot et fælles projekt, men det er også en måde for børnene at udfolde deres kreativitet.

Hvis du vælger at bruge bomuldsgarn til at lave julegaver af, kan vi næsten garantere, at det bliver en hyggelig december måned. For du fravælger den stressende shoppen med tusinder af mennesker og lange køer. Til gengæld vælger du hyggelige aftener, hvor du pusler om strikketøjet over en hyggelig kop te eller kaffe.

Hvad mener du?