Friend

teddykompagniet

Teddykompaniet giver tryghed til din baby

Teddykompaniet er en svensk virksomhed, der startede i det små i 1990’erne. Siden udviklede det sig og blev til en stor og international virksomhed, der sælger varer på tværs af landegrænser. Også i Danmark er det nemt at købe produkter fra Teddykompaniet, og mange forældre gør det allerede.

Ved Teddykompaniet sælges der legetøj til din baby. Det drejer sig for eksempel om sutteklude, spilledåser, babytæpper, trækdyr, tudekopper og nuttede små dyr til badekaret. Og så sælges der selvfølgelig bamser. Søde, bløde og nuttede bamser, der gør din baby tryg. De findes i mange forskellige udgaver, og du kan vælge mellem kaniner, elefanter, giraffer, katte, køer og mus og selvfølgelig mange flere varianter. Alt legetøjet findes i forskellige farver, så du kan vælge lige nøjagtig det, du synes, er perfekt til din baby.

Teddykompaniets design

Alle bamserne fra Teddykompaniet har nuttede og tiltalende ansigter, og stoffet er silkeblødt og dejligt at røre ved for små babyfingre. Også suttekludene er designet, så de virker som bamser. De er selvfølgelig formet som en klud, men med en bamse i midten, så din baby har noget at holde fast i. Også suttekludene fås med mange forskellige dyr og i mange forskellige farver. Hos Teddykompaniet er der fokus på kvaliteten, og at din baby fortjener det allerbedste. Heller ikke spilledåserne er lavet, så de ligner traditionelle spilledåser. Hos Teddykompaniet kan du nemlig købe musikbamser, der spiller rolige toner og underholder din baby. På den måde er det muligt at kombinere den bløde fornemmelse af en bamse med skøn musik. Ligesom med suttekludene virker spilledåserne altså som et to-i-en-produkt. Med Teddykompaniets produkter får du mulighed for at forkæle din baby med et dejligt stykke legetøj i høj kvalitet.

Teddykompaniets sørger for sikkerhed

Undersøger du altid, at det legetøj, du giver til din baby, er sikkert og uskadeligt, så kan du være ganske rolig. Alle produkter fra Teddykompaniet er nemlig børnesikrede. Det betyder, at der er gjort en ekstra indsats, så plastgenstande ikke ryger af. Mange små børn putter ting i munden for at undersøge dem, men rigtig mange genstande kan være farlig for din baby, hvis de sluges. Herved risikerer babyen at blive kvalt. Hos Teddykompaniet er der derfor sørget for, at alle smådele er sikret, så risikoen for uheld mindskes. Derudover er alle syningerne på produkterne også flammesikrede. Det betyder, at produkter fra Teddykompaniet ikke kan antænde, og dermed kan der altså ikke gå ild i din babys legetøj. Der er også tænkt grundigt over, hvordan tekstilerne farves. De betyder, at Teddykompaniet undgår stoffer, der kan være skadelige for din baby, og samtidig er der også fokus på, at farveprocessen skal skade miljøet mindst muligt. Bortset fra spilledåserne, kan produkterne fra Teddykompaniet vaskes i maskine ved 40 grader. Det betyder også, at du kan holde din babys bamser og sutteklude rene og hygiejniske. Som på alt andet legetøj findes der på produkter fra Teddykompaniet også en seddel på produkterne, hvor du kan holde dig orienteret om vedligeholdelse og sikkerhed.

Hvad mener du?