Friend

spionudstyr

Spionudstyr og gadgets til enhver smag

Går du med en drøm om at lege spion? Er du træt af de evige familiediskussioner om hvem der har taget det sidste stykke slik? Eller skal du bruge professionelt spionudstyr? Uanset hvilken situation du står i og hvilke gadgets du skal bruge, er der nok at vælge mellem og du kan helt sikkert finde lige netop det du står og mangler. Hos diverse legetøjsforhandlere kan du som regel finde kostumer i ninja-stilen, du kan finde billige plastik-kikkerter som gør udsynet tydeligt selvom det er kulsort nat og du kan finde walkie-talkies. Men er du på jagt efter udstyr der kan lidt eller meget mere end blot være til leg, må du søge andre steder.

Spionudstyr: optagelser ingen opdager

Om du er til det helt store set-up eller om du vil have de mindste af de mindste gadgets er det til at finde. Der er nemlig masser at vælge mellem. Du kan få ure med indbygget kamera med og uden ur-funktionen. Den snedig måde at have et kamera på sig hele tiden, eller en fin måde at give en lusket gave på. Du kan få et kamera og lydoptager indbygget i en kuglepen. Kuglepennen kan være ideel i mange forskellige situationer, både når der indgås aftaler (på den måde er du sikker på ikke at gå glip af et eneste ord), til undervisning, når du modtager instrukser eller hvis du vil optage uden nogen ligger mærke til det. Mange kuglepenne har den funktion at man kan sætte den i gang med at optage ved bevægelse; så skal du blot sidde og skrive, trille eller på anden måde pille ved kuglepennen og den går i gang med at optage. Du kan også på de fleste af disse kuglepenne vælge mellem denne indstilling og konstant afspilning; så stopper optagelserne ikke bare fordi du stopper med at fumle med kuglepennen.

Spionudstyr: til dig der er mand om dagen og helt om natten

Som det allerede er antydet behøver udstyret ikke kun at blive brugt i forbindelse med spionage. Kuglepennen nævnt ovenfor er f.eks. god at have ved hånden til undervisning eller på arbejde hvis du ikke altid får skrevet det hele ned: på den måde har du altid mulighed for at spole tilbage og genhøre samtaler, hvis der er nogle detaljer du har glemt. Det samme kan du bruge det tidligere nævnte ur til. I en lidt anden grøft findes der et program til din computer som kan spionere enhver bevægelse ved computeren og lave alarmer som aktiveres hvis der bliver søgt på bestemte ord eller som kan blokere de sider som du ikke ønsker man skal kunne komme ind på. På den måde kan du altid følge med i hvad andre har brugt din computer til, eller du kan bruge den til at sørge for at du ikke selv kan komme ind på visse ting og ellers se hvad du får lavet i løbet af dagen på computeren, hvilket kan være smart, hvis du ønsker at effektivisere din brug af (arbejds-)computeren.

 

Hvad mener du?