Friend

håndbold sport

Sådan undgår du dårlig lugt fra dine Mizuno håndboldsko

Håndboldsko har det med at lugte, særligt hvis du bruger dine håndboldsko til træning og under kampe. Når du bruger dine håndboldsko meget mens du er aktiv, vil de også komme til at lugte. Der er dog nogle ting, som du kan gøre for at undgå, at der kommer dårlig luft fra dine håndboldsko. At undgå det helt præcist er meget umuligt, medmindre at du vil bruge meget tid på det, men du kan være med til at lugten bliver reduceret så meget, at folk ikke rigtig ligger mærke til lugten når du tager dine Mizuno håndboldsko på.

For at du skal undgå dårlig lugt, har du samlet nogle gode råd, som du kan vælge at følge. Vores råd er simple, og det er noget, som alle har mulighed for at gøre. Derudover tager vores råd ikke lang tid, og du behøver faktisk bare at tænke logisk når du kommer hjem fra en håndboldkamp eller træning.

Sørg altid for at de kan få luft

Det første du skal tage hensyn til, er at dine Mizuno håndboldsko skal have godt med frisk luft. Jo mere frisk luft de får, desto mindre vil de også komme til at lugte. Når du er kommet hjem, er det vigtigt at du straks tager dem op fra din håndboldtaske. Du behøver ikke at stille dine håndboldsko udenfor, du kan også nøjes med at sætte dem inden for, så længe at de ikke ligger nede i din håndboldtaske. Der er ikke en fast tid på hvor meget dine håndboldsko skal luftes, men jo mere, desto større er din chance for at dine Mizuno håndboldsko ikke kommer til at lugte markant.

Hvis du ved, at du ikke vil huske dette, kan du også købe nogle smarte duft-træ, som du kan sætte ned i dine håndboldsko. Hvis du gør dette, vil dine håndboldsko komme til at få en frisk duft, og det vil smitte sig af på dig og dine holdkammerater. Du vil ligeledes føle at dine fødder er markant mere friske end hvad de var før i tiden. Det er ikke en dyr investering, og en enkel ting vil kunne holde i lang tid.

Hold dine fødder lugtfri inden du sætter dem ned i dine nye håndboldsko

En anden god metode, for at undgå at dine Mizuno håndboldsko kommer til at lugte så meget er, at du altid sørger for selv at have rene fødder. Dette betyder, at du skal have rene sokker på, for hver gang du tager dine håndboldsko på. En god idé er, at du altid har et par sportsokker med, som du kan tage på, hvis nu du skal cykle eller lignende hen til der hvor du træner håndbold.

Sportssokker er gode sokker, da de sørger for at dine fødder får lov til at ånde. Når dine fødder får lov til at ånde, selvom de sveder, vil lugten ikke sætte sig fast på samme måde, og du skal derfor svede ekstra meget, før du kan mærke at lugten er kommet i dine håndboldsko.

Et klassisk bad inden du tager afsted til håndboldtræningen vil også kunne gøre en hel del, særligt hvis du i forvejen har været på arbejde eller i skole.

Når dine håndboldsko lugter er det på tide at skifte dem ud

Hvis du har prøvet det ovenstående, uden at det har haft en særlig god effekt, er det på tide at skifte sine Mizuno håndboldsko ud. Når du har skiftet dine håndboldsko ud, er det vigtigt at du tager dine forhåndsregler, når du skal holde det næste par sko lugtfrie. At starte fra starten er altid det, som man burde.

Du har også mulighed for at skjule lugten, indtil at du får nogle nye håndboldsko hjem. Dette kan ofte gøres med deodorant. Duften fra din deodorant vil dog hurtigt forsvinde igen, så det er ikke en holdbar løsning. Det er ligeledes meget besværligt at skulle huske at spraye sine sko hver gang, man går udenfor. Du kan blandt andet finde denne spray her.

Hvad mener du?