Friend

Professional Mover with Chair

Overvejer du at tage det næste store skidt

Har du længe gået med en drøm om at blive selvstændig forretningsdrivende. Men er du ikke den næste store IT-nørd, men dog har en vilje af stål og et par gode hænder samt sans for omhyggelighed, vil flytteforretningen måske være det ideelle sted for dig. Det kræver mange timer og viljestyrke at starte sin egen virksomhed. Du skal lægge uendelige mange timer i firmaet, som du ikke længere vil kunne bruge på byture eller familien. Det skal være en drøm, som du ønsker at blive levet ud.

Der er nogle grundlæggende elementer du skal tænke på inden du begynder. Her er nogle at de vigtigste ting, du skal tage højde for. Du skal finde den rigtige måde at få startet din virksomhed op på, altså hvilken form for finansiering, der vil gavne dig bedst. Du skal have en kæmpe flyttebil, så du kan få alle kundernes møbler samt ting og sager med. Et lokale med et lille kontor, hvor du kan styre din forretning fra. Er du ikke den skarpeste til økonomi, er det en god ide at få en revisor tilkoblet, så du er sikker på, at det går rigtigt for sig. Som sagt er det en stor mundfuld og man skal virkelig brænde for det. For hvis du allerede er skræmt af nogle af de få nævnte elementer det kræver at starte op selv, er det ikke i dine kort at blive selvstændig forrentningsdrivende.

Er du på vej ud i flyttebranchen?

Gentofte Kommune er der, hvor nogle at de rigeste danskere bor. Så åbningen af et flyttefirma i denne kommune vil være en god ide, da sandsynligheden for, at de lejer et flyttefirma er stor, da de fleste har råd til denne form for service. Her er det vigtigt lige som ved flytning i alle andre kommuner, at flytningen sker varsomt. Ingen kunder ønsker at hyre dig, hvis du har et dårligt ry med fx ansvaret omkring de ting der skal flyttes, sådan at de ikke går i stykker. Der er heller ikke nogen der vil anbefale dig, hvis du ødelægger kundernes ejendele. Som sagt er Gentofte en kommune, hvor de rige danskere befinder sig, hvilket også betyder at dine forsikringer du har tegnet ved et forsikringsselskab, skal kunne dække de store beløb, hvis kundernes ejendele bliver beskadiget eller der sker en ulykke på nogle af kundernes ting. Jo rigere kunderne er, jo dyrere møbler og ting har de typisk, så vær opmærksom på dette. Ved at have et flyttefirma i Gentofte har du en god placering, da du både kan have de rige kunder, men du kan også have kunder rundt i de andre kommuner. Københavns Kommune ligger med grænsen lige op ad Gentofte, hvilket betyder du kan rammer nogle kunder inde i byen også. Udover kunderne i København og i Gentofte kan du også få nogle kunder i Sverige, da Gentofte Kommune ligger på den østlige side af Sjælland.

Hvad mener du?