Friend

julebuffet

Julebuffet I København

Julen er en fantastisk tid. Det er den tid på året, hvor vi samles og nyder de vigtigste ting her I livet: Mad. Og selvfølgelig i rigelige mængder. Derfor er en julebuffet i høj kurs for de fleste og det er da helt bestemt noget, som mange også forsøger sig på. Her er derfor en lille guide til mulighederne, man har i København for at få den bedste julebuffet.

Selvgjort er velgjort

Hvis man bor i København er der selvfølgelig mange muligheder for at få bragt ud eller hente maden, men man kan selvfølgelig også selv give sig i kast med julebuffeten. Det kræver selvfølgelig tid og ikke mindst plads. Alt efter hvor mange mennesker man inviterer, kan det tit give lidt problemer. Det skyldes at folk ofte forbinder julefrokoster og julebuffet med mange retter, hvilket kan være svært at stå med selv. Derfor er næste skridt at lave sammenskudt julebuffet.

En sammenskudt julebuffet er en god og billig løsning, hvis man gerne vil have en stor buffet uden at skulle stå med alt ansvaret selv. Det kræver selvfølgelig at andre vil tage lidt ansvar, så nogle kommer med sild og rugbrød, andre med tarteletterne eller noget helt tredje. På den måde bliver arbejdsopgaverne fordelt lidt ud, og man kan holde fokus på en eller to retter, som er bedre at lave i huset, hvor julebuffeten skal serveres. Bor du i København, er en julebuffet måske anderledes fra andre steder i landet, men på denne måde, kan andre også byde ind med deres specialiteter. På den måde får de fleste et eller andet, som de sætter pris på. Dermed kan man lettere tage højde for allergier og smag og behag når man laver maden. Der er selvfølgelig også en hvis stolthed i selv at lave julebuffeten, og det kan være hyggeligt at stå i køkkenet med en juleøl, musik og måske et par af aftenens gæster. På den måde kan i også nemmere klare opgaven.

Bestil ude og få en nem aften

Der er rigtig mange virksomheder, der lige nu gør sig klar til julen. Salget stiger for rigtig mange især i København, hvor mange cateringfirmaer har flere ansatte på arbejde for at kunne klare de ekstra bestillinger. Det er nemlig i denne tid, hvor de er er særligt populære, og det er der selvfølgelig en god grund til. Først og fremmest er det billigere end man skulle tro. Faktisk kan du, alt efter menu og sådan, tit bestille en kuvert omkring 150 kroner med næsten alt, hvad man kunne tænke sig i en julebuffet. Sammenligner man det med fx en restaurant, så er det ofte det dobbelte af den pris for en julebuffet i København. Det kan derfor godt betegnes som en fin investering, selvom du har lidt oprydning bagefter. Du sparre i hvert fald megen tid, og holdes festen i et større, lejet lokale, kan det være svært at lave al maden inden. Derfor bør man overveje catering til sin næste julebuffet, og i København og andre storbyer, er det ikke svært at finde et lokalt firma der bringer kvalitet.

Hvad mener du?