Friend

Hvad koster et bryllup?

Den største dag i livet koster mere end du lige går og tror, og det kan derfor også være svært at beregne prisen for et bryllup, hvis I aldrig har arrangeret en stor bryllupsfest tidligere.

Det handler om at tegne et billede af prisen for brylluppet. Det er en god idé at have et loft på jeres bryllupsbudget, så I ikke bliver økonomisk overraskede.

Få også svaret på mange andre gode hv… spørgsmål på websitet Spørge Jørgen.

Bryllupsbudget

Er du er nysgerrig og gerne vil have et bryllupsbudget eller bare vide hvad udgifterne går til, så vil vi prøve at give dig et bedre indblik i hvilke udgifter man har i forbindelse med et bryllup.

Den dyreste post for et bryllup vil være kuvertprisen, som inkluderer mad og drikkevarer. Rigtig mange par lejer lokale og vælger hvilke retter der skal serveres til brylluppet, som noget af det første, når det gælder beregningen af bryllupsbudgettet. De seneste år har der været en stigende opmærksomhed på store bryllupper og betydningen af bryllupskagen er dermed også stigende. Man siger at alle gæster skal have et stykke af bryllupskagen ellers bringer det ulykke. Fotografen er også en vigtig del af din store dag. Det kan f.eks. være en fotograf der følger jer hele dagen. På denne måde er I sikre på, at få nogle helt fantastiske billeder fra jeres bryllup, som I kan se på om 15 år og huske tilbage på jeres vidunderlige dag. Underholdning er selvfølgelig også en del af den store bryllupsfest. Et bryllup skal være en uforglemmelig oplevelse for både brudepar og gæsterne, og det er derfor også vigtigt at man vælger den rigtige underholdning.

Vielsesringe kan også være en stor udgift. I kan finde unikke, ringe som I selv kan være med til at designe hos diverse guldsmede. Der findes et stort udvalg af forhandlere, hvor I kan se et udvalg af smukke ringe i alle prisklasser. Det kommer selvfølgelig an på, hvad man er til. En vielsesring indikerer at bæreren af ringen er gift.

Der går selvfølgelig også udgifter til brudetøjet. Bryllupskjolen betyder rigtig meget for mange kvinder. En hvid bryllupskjole er nærmest blevet en tradition som startede fra dronning Victoria, da hun blev gift i 1840. Rigtig mange kvinder drømmer om en smuk brudekjole, og bruger lang tid på at finde den perfekte. Kvinder er villige til at ofre mange penge på en smuk hvid kjole. Hertil kommer brudesmykker og øvrigt brudetilbehør. Udgiften kan varierer alt efter om det er en specialdesignet eller færdiglavet kjole. I dag vælger nogle par også tøj til brudepiger og -svende. Brudens buket og øvrige blomster er også en dyr post for et bryllup. Brudebuketten er en tradition, og man kan vælge at kast sin brudebuket ned blandt de ugifte piger til festen. Buketten skal passe til kvindes kjole, og i dag findes der mange forskellige typer af brudebuketter. Bordpyntning er også noget man skal tage højde for, og hertil vælger mange blomster.

Der er mange som har drømmen om en bryllupsrejse udenlands. I dag vælger mange nygifte at tage på bryllupsrejse, for at fejre deres ægteskab i form af en romantisk ferie. Der findes mange hoteller rundt omkring i verden som er velegnet til bryllupsrejser. Det er drømmen om en helt speciel og uforglemmelig rejse.

Hvad mener du?