Friend

snakker i telefon

Har du et forældet mobilabonnement?

Der er flere danskere der går rundt med et forældet mobilabonnement. Markedet ændre sig hele tiden, og ligeledes gør dit forbrug. Læs med her, og find dig et nyt mobilabonnement. 

Der er nemlig alt for mange danskere der går rundt med et noget forældet mobilabonnement, som ofte er flere år gammelt. Det betyder altså, at det mobilabonnement du købte i tidernes morgen var baseret på de præmisser og den måde markedspriserne var på daværende tidspunkt. Altså kan din mobilabonnement se meget anderledes ud i dag.

Specielt det danske marked for mobilabonnementer ændre sig hele tiden og så igen. Fra de omkringliggende lande til Danmark, er det danske mobilmarked ofte betegnet som havende ”den danske syge.” Betegnelsen beskriver faktisk okay hvordan det danske mobilmarked har det. For på en måde er det sygt. De danske priser på mobilabonnementer falder og falder, grundet den konstant konkurrence teleselskaberne ligger på hinanden, for at trække kunder til sig. Intet sted i verden findes der så hård en konkurrence hvad angår kunder om mobilabonnementer.

Grunden til du skal kigge dig om efter et nyt mobilabonnement engang imellem er derfor ret indlysende. Priserne ændre sig hele tiden, og chancen for at du kan spare en hel del penge på et nyt mobilabonnement er temmelig stor. Siden du sidst købe et mobilabonnement, har teleudbyderne nemlig kæmpet hårdt for at overleve. Det har de gjort ved at tilføre mobilabonnementerne ekstraydelser, og om ikke andet også sat prisen ned.

Er dit mobilabonnement mere end tre år gammelt, er der en rigtig stor chance for, at du kan spare mange penge i det nye marked. En vigtig regel der er værd at tage med sig er, at tjekke priserne på mobilabonnementer, og derved markedet, én til to gange om året. Dit mobilselskab ringer nemlig ikke selv og fortælle hvilke ændringer du kunne gøre, for at få et endnu billigere mobilabonnement.

Et nyt abonnement

Der er mange måder hvorpå du kan finde priserne på mobilabonnementer, og derved også finde et der passer til dig. Det første du skal gøre er dog altid, at tjekke dit forbrug. Det skal du gøre for at sikre dig, at dit forbrug stemmer overens med det mobilabonnement du har i dag, og om der skal ændringer til.

Den bedste måde hvorpå du kan tjekke dit mobilforbrug, er ved at klikke dig ind på din nuværende udbyders hjemmeside. Her kan du altid logge dig ind under ”Min side,” hvor du kan få et overblik over dit mobilabonnement, men også over dit forbrug de seneste måneder. Du kan derved få et overblik over dit forbrug, og derved være sikker på, at du ikke køber et nyt mobilabonnement der ikke stemmer overens med dette, da det kan blive en dyr omgang.

Er du sikker på hvilken type mobilabonnement du skal have, kan det være en god ide, at klikke dig ind på prissammenligningssider. På den måde spare du tid ved ikke at skulle gå fra teleoperatør til teleoperatør nede i byen, og høre hvilke tilbud de har til dig. På en prissammenligningsside som fx mp.dk, kan du hurtigt og enkelt sammenligne alle teleselskaber på det danske marked med hinanden.

Sådan gør du

Du indtaster derfor blot dit forbrug i søgemaskinen til venstre på mp.dk’s side, hvorefter den filtrere alle de selskaber og mobilabonnementer fra, der ikke udbyder et mobilabonnement, som stemmeroverens med dit forbrug.

Når dette er gjort kan du sammenligne pris, indhold og forbruger ratings på én gang. Derved får du den bedste og hurtigste måde til at finde et nyt og endnu bedre mobilabonnement.

Brug som sagt siden én eller to gange om året, så du hele tiden er up-to-date med priserne på det danske mobilmarked.

Hvad mener du?