Friend

ro

Vil I gerne sejle i kano?

Måske har dine børn efterspurgt at komme ud og sejle i kano, og du har lovet, at der snart står kanosejlads på skemaet. Det kan også være, at du og din kæreste trænger til at lave noget sammen bare jer to, og at du har lyst til at overraske ham eller hende med kanosejlads.

Måske er det mange år siden, at du sidst sejlede i kano, og derfor har du måske lyst til at prøve det igen med nogle venner eller din familie.

Uanset hvorfor du ønsker at sejle i kano, og uanset hvem du ønsker at sejle i kano med, har vi et godt forslag til, hvor I kan prøve kanosejlads.

Kanosejlads på Susåen

Måske synes du, at du og din kæreste er for lidt sammen, fordi I har for travlt. Måske bor i et stykke fra hinanden, og derfor har du måske lyst til, at I skal lave noget sammen. Her er det oplagt at tage på kanosejlads, for her er rigtig god mulighed for at have tid til hinanden og være sammen. Ligeledes kan det være, at du føler, at det går lidt for meget op i madpakker og rutiner i hverdagen, og måske føler du derfor, at det er på sin plads at lave noget hyggeligt sammen med dine børn og komme lidt væk fra den grå hverdag. Det kan også være, at du bare trænger til at komme ud og derfor ønsker at være sammen med dine venner. Her er det en super god ide at tage på kanosejlads og nyde hinandens selskab. Især hvis der sjældent er tid til det i hverdagen.

Hvis du ønsker at overraske din kæreste med kanosejlads, hvis du har lovet dine børn, at det er noget, I snart skal prøve, eller hvis det er lang tid siden, at du sidst sejlede i kano og ønsker at prøve det igen, er et rigtig dejligt sted at sejle i kano på Susåen.

I kan starte jeres kanosejlads ved Nåby Camping ved den sidste lejrplads før Næstved. Susåen er et skønt sted at sejle i kano, for her er skøn natur, I kan nyde, mens I nyder at sejle i kano og at være sammen.

Hvis I ikke blot ønsker kanosejlads

Måske ønsker I ikke blot at sejle i kano. Måske ønsker I at gøre det til en lidt større tur.

Hvis I ønsker, at der skal ske lidt mere ud over kanosejladsen på Susåen, kan I i forlængelse af eller i forbindelse med jeres kanosejlads eksempelvis lave noget god mad på Nåby Camping ved den sidste lejrplads før Næstved. Fra lejrpladsen kan I tage ud på kanosejlads på Susåen og nyde dagen sammen.

Man kan finde på mange forskellige ting at lave sammen med sin familie eller sine venner, men noget der formenligt vil være et stort hit, er en hyggelig dag med god mad og en god kanosejlads et smukt sted i Danmark som for eksempel på Susåen. Her er mulighed for hyggelige stunder, og skøn natur kan nydes.

Hvad mener du?