Friend

fliser

Flisebelægning

Flisebelægning består i at lægge fliser på forskellige overflader, som for eksempel i haven eller på toilettet, både på gulve og vægge. Det kan også være belægning af trapper, som består af fliser eller en lille del af haven hvor man gerne vil have sten. Der lægges mange forskellige slags fliser og derudover mange forskellige størrelser. Nogle vælger at lægge deres fliser selv, men hvis man vil være sikker på at få et flot resultat ud af det, vil det i de fleste tilfælde være mest optimalt at bruge en håndværker.

Find flisebelægger i Odense

I Odense er der flere forskellige flisebelæggere at finde. Hvis man skal have lagt fliser i haven, kan man henvende sig til en anlægsgartner som tilbyder flisearbejde og brolægning i Odense og på Fyn. Dette firma lægger både fliser for private og virksomheder, og de tilbyder også løsninger til handicappede i form af ramper som er lavet af brolægning af fliser. Firmaet kommer ud til kunden og snakker om, hvad kunden ønsker og derudover kommer de med forslag til hvordan dette kan opfyldes. De benytter sig kun af fliser af god kvalitet, og udfører et godt stykke arbejde. Derudover overholder de altid deres aftaler og har konkurrencedygtige priser. Alt man skal gøre er at ringe til dem, hvorefter man får et uforpligtende tilbud.
Der findes også en murermester i Odense, som udfører flisearbejde og kan hjælpe med nye og flotte gulve og vægge. Derudover udfører de også totalrenoveringer og ombygninger. Murermesterfirmaet kan udføre alle typer af klinke- og flisearbejde, også hvis man har specielle ønsker omkring et mønster. Det kan eksempelvis være et køkken eller et badeværelse, man gerne vil have lavet om på. Man kan ringe eller skrive for at få et uforpligtende tilbud. De rykker ud så hurtigt de kan, og går meget op i at have personlig konkakt således man får sit ønske opfyldt.
Der findes også en anden murermester i Odense, som både lægger flise indendørs og udendørs. De laver trappefliser, fliser til industrikøkkener, badeværelsesfliser, vægfliser, køkkenfliser, havefliser og terrassefliser. Deres medarbejdere har sans for detaljer, og de har fokus på at bruge kvalitetsrige materialer med høje faglige kompetencer. Hvis man ønsker at dette firma skal udføre ens flisearbejde, kan man kontakte dem for at få inspiration eller høre fordele og ulemper ved de fliser man overvejer.

Priser på flisebelægning

Prisen på at få belagt fliser af en professionel afhænger af flere ting. De forskellige firmaer har forskellige priser, så det kommer an på hvem man vælger. Derudover har typen af fliser også en betydning, hvilket størrelsen også har. Jo mindre flisen har, jo længere tid tager det. Tiden har også en betydning, hvilket vil sige at det bliver dyrere jo længere tid det tager. På den måde har det også betydning, hvor stort et område der skal belægges. Hos en murer er prisen 350 kr. i timen ekskl. Moms. Denne pris er inklusive materialer og arbejdsløn, men dog ikke de fliser der skal belægges.

Kontakt Murermester Henning Rasmussen og få et godt tilbud.

Hvad mener du?