Friend

garnbutikker på nettet

Find din ideelle garnbutik

Folk som har til hobby at strikke, har ofte også en speciel butik hvor de handler garn. Det kan være en butik på nettet, men det kan også være en fysisk butik. Det kan være de er vilde med det store udvalg, det venlige personale, butikkens beliggenhed eller webforretningens leveringstid, service og leveringsfleksibilitet. Andre køber garn i forskellige garnforretninger. Det kan være at de går efter de bedste tilbud på garn eller bare køber garnet, når de alligevel er ude at købe ind.

Garnbutik på nettet

På hjemmesiden er det muligt at købe mange forskellige former for garn. Hjemmesiden startede i 2013, hvor en entreprenør og en blogger slog sig sammen for at skabe en hjemmeside som solgte garn og derudover skulle skabe et fællesskab for kunderne. I dag består hjemmesiden af mange forskellige personer, både strikkere og hæklere som både er øvede og begyndere.

Hjemmesiden tilbyder gratis fragt ved køb over 499 kr., nem og sikker betaling og derudover er der mulighed for gratis retur hvis man har fortrudt sit køb eller hvis garnet ikke lever op til ens forventninger, når det ankommer med posten.
Woolspire er Danmarks største webshop som sælger garn. Her kan der købes garn til super gode priser og derudover giver de folk et inspirerende fællesskab. Det er også muligt at finde blogs, tutorials, artikler diskussionsfora, begivenheder og produkter i forbindelser med strikning. Deres mål med alle disse muligheder er at fremme hækling og strikning og gøre det nemt og sjovt ved at skabe et fællesskab for kunderne.

Garnbutikken har som sagt et stort udvalg af forskellige garner. Deres mere end 10 000 produkter gør dem til Danmarks største garnbutik, hvor de udbyder mange kvaliteter og forskellige mærker. De tilbyder nemlig omkring 15 forskellige mærker, som både er førende mærker på markedet men også fra små lokale producenter.
I forhold til garnbutikkens kvaliteter, har de garn af naturlige og syntetiske fibre og et stort udvalg af uldgarn. Udover dette har de også garner af alpaka, mohair, angora, kashmir, silke og kamel. Nogle foretrækker også plantefibre og til dem har de et stort udvalg af bomuld, hør og bambusgarner.

Tilbehør til garn

Udover hjemmesidens mange former for garner, tilbyder de også tilbehør til garnet. De udbyder nemlig også strikkepinde, hæklenåle, maskeholdere, garnvinsler, pindemålere, maskemarkører, omgangstællere og meget mere som kan være nødvendigt at have når man strikker.

Hvad mener du?