Friend

stikkontakter

Elektrikere med sans for detaljer

Når man har nogen form for arbejde omkring ens husstand, vil vi altid sikre, at vi får kvalitetsrig arbejdskraft til den rigtige pris. At vælge en elektriker kan være svært, hvis du ikke ved hvad der skal kigges efter.  Der er flere faktorer ved valg af elektrikere. Der er flere virksomheder, som El-Gaarden A/S, der er klar til at rykke ud for el-installation i området nær Tinglev, Aabenraa og Rødekro.  Man skal dog træde varsomt, ved sit valg af elektriker til hjemmet.

Den vigtigste faktor, når du vælger en elektriker er, om de har licens. En licens er din garanti for, at entreprenøren har taget de nødvendige kurser og udført praktisk arbejde, således at personen udfører jobbet sikkert og korrekt. Det kan spare dig både tid og kræfter i fremtiden, da et ufuldstændigt arbejde kan kræve en del vedligeholdelse. Bed altid om at se deres licens og sørg for, at licensen dækker den type af arbejdsopgaver, du har brug for. Nogle elektriske licenser kan bære restriktioner. Det er også vigtigt at sørge for elektriker bærer alle de nødvendige forsikringer, så du kan være sikker på at de ikke er udløbet.

Kilde: http://www.bbb-el.dk/

Elektriker værdi for pengene

Det er en god idé at få mindst 3 forskellige bud på arbejdsopgaven, og jo flere desto bedre. Sørg altid for at kommunikere præcist, hvilket arbejde du kræver løst og de nøjagtige materialer, du gerne vil bruge. Sørg for, at elektrikeren giver dig et tilbud med en prisoversigt, da dette vil gøre det lettere at sammenligne et tilbud med konkurrentens. Valg af en elektrisk entreprenør på prisen alene er uklogt, da der er andre vigtige faktorer. Prisen spiller uden tvivl en stor rolle, men en lav pris, kan være en indikation på at elektrikeren har gjort sig en besparelse, enten i servicen leveret eller materialet anvendt.

Elektrikerens kvalifikationer og erfaring

Ikke alle elektrikere er de samme, mange vil have forskellige ekstra kvalifikationer eller erfaring i forskellige områder af el-arbejde. At vælge en elektriker mester giver en garanti for, at elektrikeren har mindst 3 års erfaring og skal tilbyde en 12 måneders garanti på fabrikationsfejl. Ved hjælp af en elektriker mester, vil du sikre at du modtager den højeste standard af håndværk og elektrisk sikkerhed. Og på grund af de stigende udgifter til el, vil energieffektivitet sandsynligvis være af interesse for dig samtidigt. Der er flere organisationer, der tilbyder akkreditering inden for energieffektivitet. En elektriker der holder denne form for akkreditering skal have en omfattende viden om energibesparende produkter og teknologi.

En anbefaling fra en person, hvis mening du har tillid til kan være uvurderlige, når du vælger nogen form for elektriker eller service. Velvidende, at de har haft en positiv oplevelse med en elektriker, og været tilfreds med det niveau af service og udførelse, er en god start i jagten på den rette elektriker. Hvis du holder disse punkter i tankerne ved valg af elektriker i området nær Aabenraa, er det svært at gå galt i byen.

Hvad mener du?