Friend

morgenmad

Altid delikate varer fra den lokale delikatesse

Når man er ude at handle, og man vil flotte sig og købe noget ekstra lækkert med hjem, kan man med fordel slå vejen forbi den lokale delikatesse, der findes i langt de fleste større supermarkeder, for eksempel i Charlottenlund. Ved en delikatesse kan man altid finde udsøgte retter, lavet fra bunden naturligvis, og af de bedste råvarer. Derudover er alle retterne tilberedt, så de er nemme at varme eller forberede på anden vis, så man som kunde kan servere dem på så kort tid som muligt. En del af delikatesseoplevelse er selvsagt også, at man får et færdiglavet måltid, hvor kvaliteten er helt i top. Det kan være større retter eller måske mindre supplementer såsom diverse kødpålæg, forskellige typer af frikadeller, fisk eller fjerkræ. Der er altid meget at vælge imellem i en delikatesse.

Find din delikatesse her.

En delikatesse har et særligt udvalg af gode råvarer

Som nævnt er der altså fokus på kvalitet og på gode råvarer i den lokale delikatesse, og man kan vide sig sikker på, at der er tale om mad af høj kvalitet. Der bliver kræset om dagens retter og tilbud, og der vil netop altid være et godt tilbud at komme efter. Som en del af et supermarked kan en delikatesse desuden også tilbyde supplerende alternativer til en nem men lækker aftensmad – eller måske en sen frokost til den sultne, der handler efter en hård arbejdsdag. Man vil som regel altid kunne spore delikatesseafdelingen på sin velkendte lugt af mad, der tilberedes, og det kan være nok til at gøre de fleste småsultne. Når det oven i købet er nemt at slå vejen forbi, mens man alligevel er ude at handle, gør det altså også sagen lettere at bestemme. Man kan ligefrem slå to fluer med ét smæk: Få styr på aftensmaden og sikre sig noget lækkert at se frem til i samme ombæring.

Bestil mad til fest – hos den lokale delikatesse

Man kan med fordel benytte sig af en delikatesses tilbud om at levere mad til festlige lejligheder eller anden festivitas, hvor man ikke selv har tid eller overskud til at stå for madlavningen. Hvis man således kunne tænke sig ”mad ud af huset”, kan en levering fra supermarkedets delikatesseafdeling altså være en nem og overskuelig løsning. Det er bare om at bestille til antallet af gæster, måske at specificere om der er særlige retter, man kunne tænke sig – og ellers står personalet i den pågældende delikatesse for alt andet, så maden er færdigpakket og klar til en hurtig afhentning på aftalte tidspunkt. Det er altså dermed en fin og overskuelig løsning, hvis man har travlt med yderligere planlægning, eller man i det hele taget bare godt kunne tænke sig at servere lækkerier og delikatesser af høj kvalitet for sine gæster. Især ved særlige lejligheder såsom fødselsdage,  mærkedage eller endnu større fejringer såsom barnedåb og bryllup vil det være helt oplagt at undersøge delikatessens muligheder for at diske op med det helt rigtige måltid til festen.

Hvad mener du?